Hoe sluit ik een keukenbuzzer of kassalade aan?

Een kassalade alsook een keukenbuzzer (pieper) beschikken over een eigen aansluiting (RJ12).

Aan de achterkant van de printer vindt u een aansluiting met de letters DK (Drawer Kick). Hier sluit u uw buzzer aan.
Let op dat u de buzzer niet in de LAN aansluiting klikt, hierbij kan de printer onherstelbaar defect raken, welke niet binnen de garantie valt.

In de cloud dient u de bonnen een signaal mee te geven om de buzzer aan te sturen. Dit kunt in de bonlayout in het middeldeel of in de header met de volgende TAG meesturen:

<drawer />

Deze TAG kunt u instellen onder "Restaurant > Hardware > Bon-layouts".