Lightspeed-L Combo's en keuzes - Over combo 's

Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Combo's en keuzes - Over combo 's

In Restaurant Manager kan je combo’s creëren om klanten een vaste combo of keuzelijst binnen een combo te bieden.

Een voorbeeld van een vaste combo is:

• Drank: cola
  • Bijgerecht: frietjes
  • Hoofdgerecht: hamburger

Een combo met keuzelijst is:

• Drank: cola, water of koffie
  • Bijgerecht: frietjes, salade of koolsla
  • Hoofdgerecht: hamburger, brood of macaroni met kaas

Zie Een vaste combo creëren om een vaste combo te creëren.

Zie Een combo met keuzes creëren om een combo met keuzes te creëren.

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888