Lightspeed-L Een Bumpbar gebruiken

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Een Bumpbar gebruiken

In dit artikel

Toets
Actie
Definitie
De volgende stap

Afbeelding van een Bumpbar

Met een Bumpbar kan je Lightspeed Kitchen-scherm bedienen. We raden je aan om de Bumpbar rechtstreeks bij Lightspeed aan te schaffen aangezien deze is ontworpen voor gebruik met Lightspeed Kitchen.

Hieronder zie je welke acties je uit kan voeren met de Bumpbar-toetsen:

Toets

Actie

Definitie

Doorzet-toetsDoorzettenTicket naar de volgende kookstatus verplaatsen
 Terugzet-toetsTerugzettenTicket naar de vorige kookstatus verplaatsen
NavigatiepijltjesNavigatieschermMet de pijltjestoetsen kan de gebruiker de cursor over het scherm bewegen om tickets of knoppen te selecteren. In de dynamische weergave worden de pijltjestoetsen naar links en rechts gebruikt om tussen de ticketkolommen te navigeren. In de rasterweergave (statische weergave) worden de pijltjestoetsen naar links en rechts gebruikt om tussen de ticketrijen te navigeren. Met de pijltjes omhoog en omlaag kan de gebruiker van het ticketscherm naar het Options Menu (Opties-menu) of de kookstatusfilters gaan.
Toetsen voor ticketnummersTicketnummer selecterenDe cijfers op de Bumpbar komen overeen met het ticketnummer: door op een cijfer op de Bumpbar te drukken wordt het ticket met hetzelfde nummer gemarkeerd
Scherm met gearchiveerde ticketsGearchiveerde tickets bekijkenHet scherm met gearchiveerde items openen
Annuleren-toetsCancel (Annuleren) Een geselecteerd ticket of menu sluiten
Openen-toets Invoeren Een geselecteerd ticket of menu openen
Prioriteren-toetsPrioriterenEen geselecteerd ticket prioriteren
Tonen-toetsShow and Tell (Tonen) openen Een gedetailleerde weergave voor het ticket openen om beschrijvingen en afbeeldingen van het item weer te geven
 Tonen-toets 2Show and Tell (Tonen) openen Een gedetailleerde weergave voor het ticket openen om beschrijvingen en afbeeldingen van het item weer te geven
 Menu-toetsMenu openenHet Options Menu (Opties-menu) openen

De volgende stap

Voor meer informatie over ticketacties raadpleeg je Omgaan met tickets.

Voor meer informatie over het navigeren in Kitchen raadpleeg je Navigeren op het Kitchen-scherm