Lightspeed-L Extra ondersteuning

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Extra ondersteuning

In dit artikel
Je tickets bekijken
TeamViewer downloaden

Je tickets bekijken

Om ten volle te profiteren van onze 24/7-ondersteuning raden wij je aan om je in te schrijven en je aan te melden bij het Restaurant- hulpcentrum. Zodra je aangemeld bent, kun je gemakkelijk toegang krijgen tot al je huidige en vroegere zaken door te klikken op je Gebruikers-naam > Mijn tickets in de rechterbovenhoek van het Restaurant-hulpcentrum.

Inschrijven:

1. Klik in het Restaurant-hulpcentrum op Inschrijven op de rechterbovenkant.
  2. Klik op de optie die voor jou van toepassing is:
    • Als je nieuw bent bij Lightspeed Restaurant, klik dan op Inschrijven.

• Als je al eerder met onze supportmedewerkers hebt gemaild, ben je al geregistreerd en hoef je alleen maar op Een wachtwoord krijgen te klikken.

Inschrijven:

1. Klik in het Restaurant-hulpcentrum op Inschrijven op de rechterbovenkant.
  2. Voer je E-mail en Wachtwoord in.
  3. Klik op Aanmelden.

TeamViewer downloaden

TeamViewer is een softwareprogramma om je scherm te delen met onze supportmedewerkers.

Download TeamViewer voor Windows

Download TeamViewer voor Mac

Download TeamViewer voor Mac

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888