Lightspeed-L Inloggen in Restaurant Manager van POS

Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Inloggen in Restaurant Manager van POS

Voor snelle aanpassingen aan elementen van uw account, zoals producten en instellingen, kunt u inloggen bij Restaurant Manager via het scherm Gebruiker.

OPMERKING: De gebruikerstoelating Beperkt management niet toestaan (raadpleeg Gebruikersrollen toewijzen) moet zijn gedeactiveerd.

1. Tik op het scherm Gebruiker in Restaurant POS, op Restaurant Manager.
  2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account in.
  3. Tik op Inloggen.

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888