Lightspeed-L Instellen Self-Order Menu

Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Instellen Self-Order Menu

Voordat u met de Menu-app begint, configureert u de app-instellingen naar uw wensen.

Ga naar het Instellingen-menu door op de iPad op Instellingen > Menu te klikken.

Beschikbare instellingen

• Verleen Menu toegang tot uw iPad-foto’s
  • ACCOUNT
    • Gebruikersnaam
    • Wachtwoord
    • Host
    • Portal
  • APP-INSTELLNGEN
    • Modus: Tafel of Kiosk
    • Valuta: geen, euro of dollar
    • Kleurenthema: standaard of aangepast
    • Prijzen met nulwaarde verbergen
  • KIOSK-INSTELLINGEN
    • Productgegevens activeren
    • Wijze van betaling met de Yomani/Yoximo activeren
    • Tijdsduur inactiviteit voordat de countdown (seconden) wordt getoond.
    • Countdown tijdsduur inactiviteit (seconden)
    • Naam toevoegen aan b

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888