Lightspeed-L Lightspeed Loyalty koppelen aan Restaurant Kassasysteem

Lightspeed-L Lightspeed Loyalty koppelen aan Restaurant Kassasysteem

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Lightspeed Loyalty koppelen aan Restaurant Kassasysteem

Zodra je de inloggegevens voor Lightspeed Loyalty hebt ontvangen, kun je ze gebruiken om Loyalty te koppelen aan de Restaurant Kassasysteem-app en in te loggen op de Loyalty Manager (zie Over Lightspeed Loyalty Manager voor meer informatie).

Om Lightspeed Loyalty koppelen aan Restaurant Kassasysteem te koppelen:

1. klik in Restaurant Manager op Loyalty-instellingen.
  2. voer je SubdomeinScanner e-mail en Wachtwoord in.
  3. klik op Opslaan.

Een Loyalty-betalingstype creëren

Creëer, zodra je Lightspeed Loyalty hebt gekoppeld aan Restaurant Kassasysteem, een Loyalty-betalingstype.  Dit is het betalingstype dat je zult selecteren op het scherm Betalingen om punten toe te kennen en in te ruilen voor klanten.

1. Geef een naam voor het betalingstype.
  2. Geef optioneel een omschrijving in.
  3. Selecteer voor het type Lightspeed Loyalty.
  4. Selecteer optioneel een kleur voor de knop.
  5. Klik op OK.