Lightspeed-L Producten zoeken

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Producten zoeken

Om snel producten te vinden doorheen alle categorieën, kunt u de zoekfunctie gebruiken in het navigatiemenu bovenaan.

1. Op het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt u op het pictogram zoeken.
  2. Geef uw zoekcriteria voor het product alfanumeriek in.
  3. Klik op Zoeken op het toetsenbord.
  4. Selecteer het product om het toe te voegen aan de bestelling.