Cloud gebruiker toevoegen

Het is mogelijk om extra gebruikers voor de GASTROFIX backoffice aan te maken.
U kunt dit heel eenvoudig zelf, door in de GASTROFIX Cloud te navigeren naar "Account > Cloud Gebruikers".

Door de recentelijke wijzigingen voor dataveiligheid en privacy mogen onze support medewerkers helaas geen nieuwe gebruikers meer voor u aanmaken. Dit kunt u enkel zelf.

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle gebruikers welke toegang hebben tot uw backoffice.

Gebruiker toevoegen

Een nieuwe Cloud gebruiker kunt u aanmaken door op de knop "Nieuwe toevoegen" te klikken.

Op de volgende pagina vult u alle nodige gegevens in.
Onder "Gebruikersgroepen" geeft u aan welke rechten u de gebruiker mag hebben.

• Master Data
    Met dit recht mag de gebruiker kassagegevens als producten, medewerkers en hoofdgroepen aanpassen.
  • Rapportages
    Dit recht geeft toegang tot alle rapportages en het dashboard.
  •  Restaurant Manager
    Deze rechten geven toegang tot de algemene instellingen van uw bedrijf (adres gegevens, hardware en financiële instellingen) alsook het aanpassen van tafelplattegronden.
  • Waardenbonnen & Debiteuren
    Hiermee heeft u rechten om debiteuren, klanten, kortingskaarten en waardebonnen te beheren. Deze functie is enkel van toepassing wanneer u gebruik maakt van de optionele klantenmodule.

Indien uw organisatie meerdere vestigingen of filialen heeft kunt u onder "Heeft toegang tot" aangeven tot welke outlets de nieuwe gebruiker toegang heeft.