Koppelen SumUp kaartlezer aan uw kassa

De laatste stap voor het gebruik van SumUp gekoppeld met uw GASTROFIX kassa bestaat uit het koppelen van de kaartlezer.

Na het succesvol inloggen van SumUp zal de kassa automatisch naar kaartlezers zoeken. Zorg ervoor dat u bluetooth op uw iPad ingeschakeld heeft en de SumUp kaartlezers ingeschakeld is.

Binnen enkele ogenblikken zal de kassa uw kaartlezer herkennen en ziet u ter controle de laatste cijfers van het serienummer van uw apparaat. Controleer of deze overeenkomen met het nummer welke u aan de achterzijde van de kaartlezer vindt.
Wanneer de nummers kloppen kiest u de optie "Verbind".

In de volgende stap wordt het koppelen van de kaartlezer gestart. Op het scherm van uw iPad verschijnt een reeks nummers, welke overeenkomen met de nummers welke op de kaartlezer zichtbaar zijn.
Wanneer de nummers gelijk zijn klikt u op de groene knop van de kaartlezer en kiest u op de iPad voor "Koppel".

Na de bevestiging op beide apparaten is de kassa gereed voor het gebruik van de SumUp kaartlezer.