Lightspeed-K Bestelinstellingen beheren voor Order Anywhere

Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us
Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Bestelinstellingen beheren voor Order Anywhere

Beheer bestelinstellingen om de tijd te definiƫren die nodig is om bestellingen voor te bereiden en klanten te informeren. Om het tijdsbestek in te stellen:

1. - Log in op de Order Anywhere-backoffice.
  2. - Klik op Instellingen in het navigatiemenu.
  3. - Selecteer het tabblad Bestelinstellingen.
  4. - Voer de bereidingstijd van de maaltijd in minuten in het tijdveld in of gebruik de plus of min om dingen aan te passen.
  5. - Klik op Opslaan om te bevestigen.

K-Series Support
Chat via de Restaurant App: Ga naar Instellingen < Support < Nu Chatten!
Chat via de backoffice: https://manager.lsk.lightspeed.app
Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us