Lightspeed-K Een menubladerprofiel aanmaken

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Een menubladerprofiel aanmaken

Met menubladerprofielen kunnen klanten je online menu lezen via de toepassing Order Anywhere, maar geen bestellingen plaatsen. Ga als volgt te werk om een nieuw menubladerprofiel aan te maken.

Ga voor een video naar ons artikel Over Order Anywhere.

1. - Log in op de Order Anywhere-backoffice.
  2. - Klik op Profiel aanmaken.
  3. - Voer een naam in voor het profiel.
  4. - Selecteer een bestaand menu in het vervolgkeuzemenu Menu om te gebruiken voor het profiel.
  5. - Kies Menubladeren in het vervolgkeuzemenu Selecteer bestellingstype.
  6. - Klik op Aanmaken om het nieuwe profiel te genereren.

Klanten kunnen eenvoudig bestellingen plaatsen door met de camera op hun mobiele telefoon of tablet de QR-code van hun bestelprofiel te scannen. Genereer unieke QR-codes voor je profiel, print ze en voeg ze toe aan je menu's of borden, zodat klanten eenvoudig toegang hebben tot je Order Anywhere-pagina.

1. - Ga in het navigatiemenu naar Mijn profielen.
  2. - Klik op de naam van het profiel waarvoor je QR-codes wilt genereren.
  3. - Klik op QR-codes genereren.K-series-QR-codes.png
  4. - Vul de juiste informatie in.K-Series-Generate-QR-codes.png
    • Rangschik de QR-code, koptekst en het logo: selecteer of je de QR-code verticaal of horizontaal wilt weergeven.
    • Personaliseer de koptekst: Schrijf de tekst op die je wilt weergeven op je QR-codes. Bijvoorbeeld: "Scan de code om te bestellen en te betalen!"
    • Tafelnummer weergeven?: schakel deze optie in om het tafelnummer weer te geven.
    • Logo van het restaurant weergeven?: schakel deze optie in om het logo van het restaurant weer te geven.
    • Kies een lettertype: selecteer het gewenste lettertype uit het vervolgkeuzemenu.
    • Kies een achtergrondkleur: selecteer je achtergrondkleur naar keuze uit de beschikbare opties.
  5. - Klik op Volgende.
  6. - Vul de juiste informatie in.K-series-export-QR-codes.png
    • Vloerplan: selecteer het relevante vloerplan voor je QR-codes.
    • Instellingen exporteren: selecteer de bestandsindeling waarin je je QR-codes wilt exporteren.
    • Formaat: selecteer het gewenste formaat QR-code uit het vervolgkeuzemenu.
  7. - Klik op Exporteren.
  8. - Print de QR-codes.
  9. - Voeg de QR-codes toe aan de bijbehorende tafel, een fysiek meeneemmenu of een website zodat klanten ze kunnen scannen.