Lightspeed-K Eerste keer inloggen

Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us
Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Eerste keer inloggen

In de onderstaande stappen leggen we uit hoe je de eerste keer inlogt, en ook je restaurant koppelt aan je Order Anywhere-account.

Ga voor een handige video naar ons artikel Over Order Anywhere.

1. - Klik op de link in de welkomstmail die je hebt ontvangen of ga naar https://mylightspeed.app.
  2. - Klik op Log in to your account (Inloggen op je account) om je Lightspeed Restaurant-account te verbinden met Order Anywhere.
  3. - Klik op Lightspeed Restaurant POS (K-Series).
  4. - Klik op Doorgaan om in te loggen.
  5. - Voer je inloggegevens voor Lightspeed Restaurant K-Series in en klik op Inloggen.
  6. - (Optioneel) Als je meerdere Order Anywhere-accounts beheert voor verschillende Lightspeed Restaurants:
    1. * Klik op de naam van het restaurant bovenaan het navigatiemenu. Je geregistreerde locaties worden hier weergegeven.
    2. * Kies de locatie door op de gewenste locatie te klikken.

K-Series Support
Chat via de Restaurant App: Ga naar Instellingen < Support < Nu Chatten!
Chat via de backoffice: https://manager.lsk.lightspeed.app
Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us