Lightspeed-K Geconsolideerd fiscaal rapport

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Geconsolideerd fiscaal rapport

Een fiscaal rapport wordt ook wel een financieel rapport of een jaarrapport genoemd. In dit rapport staat een samenvatting van alle informatie en gegevens met betrekking tot de financiële prestaties van het bedrijf tijdens het betreffende boekjaar. Je leest er o.a. over je verkopen, belastingen en kassabonnen die tijdens de geselecteerde periode zijn gecreëerd voor alle locaties die aan je account zijn gekoppeld. Voor toegang tot het Geconsolideerd fiscaal rapport selecteer je Rapporten > Rapporten > Geconsolideerd fiscaal rapport in het hoofdnavigatiemenu. Gebruik het keuzemenu en het kalenderpictogram in de rechterbovenhoek om de periode van het rapport te wijzigen. Je kunt het rapport als pdf exporteren en op je computer opslaan.

Wat nu?

De onderstaande rapporten zijn aanvullende rapportcategorieën:

In fiscale rapporten worden alle informatie en gegevens over de financiële prestaties van de onderneming tijdens het desbetreffende boekjaar samengevat.

In Kortingen en correcties staan kortingen en annuleringen van bestellingen.

In personeelsrapporten staat welke medewerkers verantwoordelijk waren voor welke verkopen in een bepaalde periode.

In rekeningrapporten staat informatie over bestellingen, kassabonnen, transacties, betalingen, afgedrukte kassabonnen en productieorderbonnen.