Lightspeed-K Ondersteunde printers

Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us
Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Ondersteunde printers

In dit artikel

1. Printers voor kassabonnen en orderbonnen
  2. Labelprinters

Lightspeed Restaurant ondersteunt een verscheidenheid aan printers voor het printen van kassabonnen, orderbonnen en labels. In de onderstaande tabellen vind je een lijst met alle ondersteunde apparaten en met links naar onze snelstartgidsen en/of de supportpagina van de fabrikant.

Zodra de fysieke configuratie van je printer is voltooid, moet de printer ook worden ingesteld in de backoffice van Lightspeed. Ga naar Over printen om te weten te komen hoe je deze instelling in de backoffice kunt voltooien.

Printers voor kassabonnen en orderbonnen

FabrikantModelHandleiding
SNBC

Lightspeed-keukenprinter

(BTP-M300)

De Lightspeed-keukenprinter instellen

EpsonTM-m30II NT LAN
TM-m30II NT LAN/Bluetooth
TM-m30II NT Wi-Fi/LAN
M30II Snel aan de slag
Gebruikershandleiding
EpsonTM-U220B Matrix LANU220B Snel aan de slag
Gebruikershandleiding
EpsonTM-T88V LANGebruikershandleiding
EpsonTM-T20II LANGebruikershandleiding
EpsonTM-T70 LANGebruikershandleiding
EpsonTM-T82III LANGebruikershandleiding
EpsonM-10 Bluetooth
M-10 LAN/WLAN
Handleidingen en garantie
EpsonFP90III (Fiscale printer ItaliĆ«)Gebruikershandleiding
SeikoMP-B20 Bluetooth MobielMP-B20 Snel aan de slag
Gebruikershandleiding
SeikoRP-E10 LANGebruikershandleiding
SeikoRP-D10 LAN
RP-D10 Bluetooth
Gebruikershandleiding
Blue BambooP25-bluetoothprinterP25-installatiegids
Star MicronicsTSP100 USBOnline handleiding
Star MicronicsTSP100 LAN
TSP100III LAN
Hardwarehandleiding
Star MicronicsTSP650 BT
TSP654II BT

Hardwarehandleiding

Star Micronics

mC-Print3 USB

mC-Print3 LAN

Hardwarehandleiding

BixolonSPP-R300 Wi-FiGebruikershandleiding
BixolonSRP-275III LANInstellen van de Bixolon SRP-275III
Gebruikershandleiding

Labelprinters

De Zebra ZD410 is niet uitwisselbaar met de Epson TM-L90. De ZD410 print scanbare labels voor gebruik met een barcodescanner en wordt het best gebruikt voor het labelen van detailhandel- of meeneemitems (zoals koekjes in blik, sauzen in flessen of voorverpakte maaltijden). De TM-L90 print plaklabels die worden gebruikt om bestelde items te identificeren en kan geen barcodes of QR-codes printen.

FabrikantModelHandleiding
ZebraZD410 LAN-printerGebruikershandleidingen
EpsonTM-L90 PlusHandleidingen en garantie

K-Series Support
Chat via de Restaurant App: Ga naar Instellingen < Support < Nu Chatten!
Chat via de backoffice: https://manager.lsk.lightspeed.app
Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us