Lightspeed-K Over Lightspeed Delivery

Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us
Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Over Lightspeed Delivery

Lightspeed Delivery synchroniseert bestellingen van bezorgkanalen van derden, zoals Uber Eats en Doordash, naar je Restaurant POS-app. Met Lightspeed Delivery bespaar je tijd doordat je deze externe bestellingen niet handmatig in Lightspeed hoeft in te voeren. Andere voordelen zijn de mogelijkheid om menu-updates naar alle bezorgkanalen tegelijk te sturen en dat bezorgbestellingen van derden in de backoffice-rapporten van Lightspeed Restaurant verschijnen.

Lightspeed Delivery wordt mede mogelijk gemaakt door een integratie met onze partner Deliverect.

Belangrijk: Lightspeed Delivery is beschikbaar als een betaalde add-on op je bestaande Lightspeed Restaurant-abonnement. Neem contact op met je verkoopaccountmanager of stuur een e-mail naar sales@lightspeedhq.com voor informatie over de aanschaf van Lightspeed Delivery.

Bezoek de volgende artikelen om te leren hoe je Lightspeed Delivery instelt en gebruikt:

• Lightspeed Delivery configureren
  • Over het gebruik van Lightspeed Delivery

K-Series Support
Chat via de Restaurant App: Ga naar Instellingen < Support < Nu Chatten!
Chat via de backoffice: https://manager.lsk.lightspeed.app
Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us