Lightspeed-K Over printers

Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us
Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Over printers

Vanuit de sectie Printers in de backoffice kun je printers toevoegen of bewerken die met Lightspeed Restaurant worden gebruikt. Vanuit de backoffice kunnen toegevoegde printers vervolgens worden toegewezen aan printprofielen (soorten printtaken) en productiecentra (een printbestemming). In de volgende artikelen leer je over: printers toevoegen, printers configureren en printers verwijderen vanuit de backoffice.

K-Series Support
Chat via de Restaurant App: Ga naar Instellingen < Support < Nu Chatten!
Chat via de backoffice: https://manager.lsk.lightspeed.app
Bel ons op: +31 20 241 8714 / +32 9 298 03 83
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact per e-mail) via https://k-series-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/360056758213-Contact-us