Lightspeed-K Toegang tot en printen van POS-rapporten

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Toegang tot en printen van POS-rapporten

In dit artikel leggen we uit hoe je in de Restaurant POS-app toegang krijgt tot de sectie rapporten en rapporten kunt printen voor je administratie.

1. - Tik op Instellingen in de Restaurant POS-app.
  2. - Selecteer Rapporten in het menu.
  3. - Filter op open, gesloten of vorige rapporten.
    • Open: toont alle actieve fiscale, periode-, shift- en gebruikersrapporten voor de huidige werkdag.
    • Gesloten: Toont alle reeds gesloten fiscale, periode-, shift- of gebruikersshiftrapporten van de huidige werkdag.
    • Vorige: Toont alle gesloten fiscale, periode-, shift- of gebruikersshiftrapporten die ouder zijn dan de huidige werkdag.
  4. - Kies het rapport dat je wilt openen. Deze verschijnt aan de rechterkant. Let op dat je alleen rapporten kunt bekijken of printen waarvoor je toestemming hebt en dat de rapportstructuur dat op het scherm wordt weergegeven en het afgedrukte rapport verschillen.
  5. - Tik op Rapport printen om het rapport te printen met de printer die is toegewezen aan het POS-apparaat in de backoffice.