Lightspeed-K Een aanvraag voor Lightspeed Payments indienen

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Een aanvraag voor Lightspeed Payments indienen

Voordat je kunt beginnen met het verwerken van kaartbetalingen via Lightspeed Payments, moet je een aanvraag invullen. Na een gesprek met ons verkoopteam ontvang je een e-mail met een link naar de aanvraag. Het acceptatieteam van Lightspeed is wettelijk verplicht om bepaalde informatie over je bedrijf te verzamelen en een gepast proces te volgen voordat we je aanvraag kunnen goedkeuren en je account bij Lightspeed Payments kunnen configureren.

Zodra de aanvraag is ingevuld, wordt deze in een beveiligd portaal bewaard. Alle verzamelde informatie wordt alleen gebruikt voor acceptatiedoeleinden.

Informatie die we verplicht zijn te verzamelen

Vanwege verschillen in lokale wetgeving en overheidsinstanties zal de informatie die wij verzamelen als onderdeel van je aanvraag enigszins variƫren per regio.