1. In Restaurant Manager op het scherm Producten klikt u op de tab Product.
  2. Klik op het List_Icon.png bovenaan het scherm.

3. Selecteer Toon alle producten in tabel.
  4. Sorteer op Categorie, Product-IDProductnaamBelastingtarief, Barcode of Voorraadniveau door te klikken op de corresponderende kolomkop.

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888