Lightspeed-L Loyaliteitspunten toekennen

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Loyaliteitspunten toekennen

In dit artikel

Punten toekennen aan klanten
Wat is het volgende?

Met Lightspeed Loyalty kunnen je klanten loyaliteitspunten verzamelen op basis van het totaal bedrag van hun aankopen. De snelheid waarmee klanten punten verzamelen is configureerbaar in de Loyalty Manager. De standaardsnelheid is echter ingesteld op één euro gespendeerd = één loyaliteitspunt verdiend. Zie Campagnes voor meer informatie.

Klanten kunnen punten verzamelen nadat ze zijn gekoppeld aan een kassabon op een of twee manieren. Je kunt hun QR-code voor “Punten verzamelen“ scannen of handmatig hun telefoonnummer ingeven in de pop-up Loyaliteit.

Punten toekennen aan klanten