Lightspeed-L Loyalty-beloningen inruilen

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Loyalty-beloningen inruilen

Met Lightspeed Loyalty kunnen uw klanten hun verzamelde punten verzilveren voor beloningen die u op voorhand heeft geconfigureerd in Loyalty Manager (zie Beloningen voor meer informatie). Punten kunnen rechtstreeks in de Restaurant POS-app worden verzilverd voor beloningen. Klanten ontvangen een sms als er een beloning beschikbaar is.

De Loyalty-beloning zelf verschijnt als een product met korting op kastickets en in rapporten. De Loyalty-betaling verschijnt als een betaling met type "Loyalty-account toegewezen" op kastickets en in rapporten. Als een beloning een korting van een bepaald percentage of bedrag in euro‘s op een product is, wordt de korting verrekend op basis van de totale prijs van het product na btw.

Opmerking: als u ooit een kasticket die een Loyalty-verzilvering bevat moet annuleren, dient u ook de punten van de klant handmatig opnieuw toe te voegen vanuit Loyalty Manager.

Punten verzilveren voor een beloning