Werken met de rapportages

Rapportages zijn een esentieel onderdeel bij ieder bedrijf. Hiervoor beschikt de Gastrofix Cloud over een grote verscheidenheid aan rapportages met verschillende filtermogelijkheden. U kunt transacties, omzetten en meldingen uit de app analyseren en downloaden. Wanneer uw kassa’s verbonden zijn met internet worden alle gegevens uit de cloud iedere 60 seconden met de kassa (iPad/ iPod) gesychroniseerd.

In deze balk vindt u de verschillende rapportage groepen.

Links in de kolom kunt u een selectie maken uit de verschillende rapportages  welke beschikbaar zijn.

Na het selecteren van het rapport kunt u hier de gewenste tijdsperiode aangeven, waarmee u het rapport wilt opvragen.
Kies een van de vaste periodes of gebruik "Van - Tot" om zelf een periode te selecteren.

Wanneer u een filter wilt toepassen op het rapport kiest u hier de filter.

Gebruik deze knoppen om het gekozen rapport te downloaden naar PDF, Excel of als CSV bestand. Wanneer u een grotere tijdsperiode selecteert kunt u deze functie mogelijk niet gebruiken.

Met deze knoppen kunt u het rapport rechtstreeks naar uw e-mailadres versturen.

Met "Bekijk voorbeeld" kunt u het rapport weergeven op het scherm.
Wanneer u een grotere tijdsperiode selecteert kunt u deze functie mogelijk niet gebruiken.

Let op! Wanneer u een periode groter dan 2 maanden selecteert kan het rapport niet meer online weergegeven worden en kunt u enkel gebruik maken van de download en e-mail buttons om het rapport te weergegeven.