Tijdregistratie rapportages in de backoffice

Naast de losse-tijdregistratie bonnen welke na het in- en uitklokken worden afgedrukt beschikt de cloud-backoffice over uitgebreidere rapportages voor uw werktijden en personeelsoverzichten.

U vindt deze in de backoffice onder “Rapportages > Tijdregistratie”.

Hier vindt u een tweetal rapportages.

Overzicht

Dit rapport toont een overzicht van de start- en eindtijden, werktijd en de betreffende medewerkers.

Tijdregistratie per medewerker

Met het rapport “Tijdregistratie per medewerker” heeft u een overzicht van uw medewerkers met de totale werktijd.

Uiteraard kunt u bij beide rapportages desgewenst de periode aanpassen en/ of filters toepassen.