Inloggen in de GASTROFIX cloud-backoffice

Om uw rapportages te bekijken en uw kassa's te beheren dient u in te loggen in de GASTROFIX Cloud.

Uw inloggegevens worden bij aanvang per e-mail toegezonden. Wij adviseren uw wachtwoord na ontvangst te wijzigen.

U kunt de GASTROFIX Cloud in iedere moderne internet browser openen. Voer hiervoor cloud.gastrofix.com in de adresbalk in.
Op de zojuist geopende pagina kunt u met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord inloggen.

Wanneer u nog geen gebruik maakt van uw e-mail adres om in te loggen kiest u voor de optie Oude login. Onder het "oudde login" scherm kunt u inloggen met uw bedrijfscode, gebruikersnaam en wachtwoord.