Inloggen in Databrydge

Binnen Databryde kunt u de mappings en instellingen van uw boekhoudkoppeling instellen.

Om in te loggen navigeert u naar https://dashboard.databrydge.com.
Hier logt u in met de gebruikersgegevens welke u van ons heeft ontvangen.

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u gebruik maken van de ‘wachtwoord vergeten?’ functie op de pagina. Volg hiervoor de stappen op uw scherm.

Heeft u nog geen inloggegevens? Neem dan contact op met onze support.