Lightspeed-K Aan de slag

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Aan de slag

Welkom bij Lightspeed Restaurant K Series!

Gebruik deze handleiding om je account in te stellen en de basiswerkwijzen in de POS (point-of-sale)-app te begrijpen. Daarnaast raden wij je aan gebruik te maken van onze inwerkprocesdiensten, om extra hulpbronnen en tips voor beste praktijken te ontvangen, je te registreren voor webinars en contactinformatie te vinden. Zodra je dat hebt afgerond, ben je er helemaal klaar voor om Lightspeed Restaurant (K-Series) in je zaak te gaan gebruiken! Ga naar de inwerkprocesdiensten voor jouw regio op de pagina Neem contact op met het Inwerkproces-team.

Terwijl deze handleiding je door het meest efficiĆ«nte installatieproces leidt, biedt het helpcentrum van de K-Series meer diepgaande tutorials. Gebruik de zoekbalk bovenaan of verken de navigatiebalk aan de linkerkant om in een bepaald onderwerp of artikel te duiken. Kom terug naar deze handleiding wanneer je maar wilt om het door ons voorgestelde installatieproces te volgen.

Om je te ondersteunen tijdens dat proces is ons supportteam 24/7 beschikbaar om je vragen te beantwoorden, voor en nadat je live gaat met Lightspeed Restaurant.

Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je je account instelt: