Lightspeed-K Over betalingen

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Over betalingen

Betalingen zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, of dat nu het toepassen van een korting, het accepteren van een betalingsbedrag of het ongeldig maken van een kassabon betekent. Met Lightspeed Restaurant (K-Series) verwerk je transacties moeiteloos met de betaalmethoden die je in de backoffice hebt ingesteld. Je kunt een transactie snel als een Contante betaling sluiten op het Kassascherm, of naar het scherm Betalingen navigeren om een andere betaalmethode toe te passen, de rekening te splitten of een fooi toe te voegen.

Wat nu?

In deze module leer je hoe je een betaling verwerkt en andere belangrijke acties uitvoert die met betalingen te maken hebben: