Lightspeed-L Configuratie Blackbox CleanCash (België)

Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

(Alleen voor Belgiƫ)

Dit artikel is alleen bedoeld voor Belgische klanten en geeft uitleg over de configuratie van een CleanCash fiscale datamodule (FDM) voor gebruik met Lightspeed Restaurant. Voordat u uw Blackbox configureert, dient u ervoor te zorgen dat uw gelokaliseerde FDM-instellingen in Restaurant Manager correct zijn ingesteld.

De CleanCash Blackbox instellen

1. Zorg ervoor dat u over alle benodigde hardware en kabels beschikt.

2. Voltooi alle open bestellingen en steek vervolgens de VSC (VAT Signing Card; btw-ondertekeningskaart) in de Zwarte Doos-hardware.

3. Stel uw router in.

• Configuratie router
    • Wijs een statische DHCP-reservering voor de LiteServer toe in uw router.

4. Stel de LiteServer in.

5. Verbind de CleanCash-hardware.

5. Verbind de CleanCash-hardware.

6. Activeer FDM in Restaurant Manager.

OPMERKING: Zorg ervoor dat het FDM-kasticketprintertemplate is toegewezen aan de juiste kasticketprinter in Restaurant Manager. Raadpleeg Printertemplates aanmaken in Restaurant Manager.

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888