Wanneer een nieuw ingrediënt toegewezen wordt aan een product dat al verkocht was, bevat het Ingrediëntenrapport het nieuwe ingrediënt in alle eerdere verkopen. Als u bijvoorbeeld al tien hamburgers verkocht hebt en vervolgens een tomaat als ingrediënt aan de hamburger toewijst, bevat het Ingrediëntenrapport de tomaat als onderdeel van de vorige tien verkopen.

Screen_Shot_2019-10-23_at_11.32.31_AM.png

Toegang tot het rapport

Het Ingrediëntenrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

  1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Ingrediëntenrapporten

Het datumbereik instellen

  1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

  2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

  • Naam: naam van het ingrediënt
  • SKU: SKU-nummer van het ingrediënt
  • Gebruikte hoeveelheid: aantal gebruikte eenheden tijdens de periode
  • Type: eenheidstype van het ingrediënt
  • Kost: ingrediëntkosten per eenheid
  • Totale kost: totale kosten van de verkochte eenheden tijdens de periode

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op PDF Rapport of CSV Rapport aan de bovenkant van het scherm