Lightspeed-L Omtrent voorraadbeheer

Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Omtrent voorraadbeheer

Voorraadbeheer houdt de productvoorraden bij en rapporteert erover.

U kunt voorraadbeheer voor een categorie (zie Categorieën aanmaken) ofwel per product (zie Producten aanmaken) in- of uitschakelen. Wanneer voorraadbeheer ingeschakeld is in de instellingen van een product, wordt het voorraadniveau van het product bijgehouden en weergegeven in rapporten en in Restaurant POS. Wanneer voorraadbeheer uitgeschakeld is in de instellingen van een product, wordt het voorraadniveau van het product niet langer bijgehouden en niet weergegeven in Restaurant POS. Als u de voorraadbeheer terug inschakelt in de instellingen van een product, zal de vorige voorraad waarden terug zichtbaar zijn.

U kunt voorraadbeheer ook voor uw gehele systeem in- of uitschakelen (Zie Voorraadinstellingen).

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888