Lightspeed-L Over het gebruik van Lightspeed Delivery

Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888

Over het gebruik van Lightspeed Delivery

Na het instellen van Lightspeed Delivery kunt u beginnen met het accepteren van online bestellingen via derden die gelinkt zijn aan uw Lightspeed Delivery-account.

Ga naar deze artikelen voor meer informatie over het gebruik en beheer van Lightspeed Delivery:

L-Series Support
Bel ons op: +31208085269 / +3292980667 (voor urgentere zaken)
Of dien een supportverzoek in (voor verder contact via e-mail, minder urgente zaken) via https://resto-support.lightspeedhq.com/hc/nl/articles/227432888