Productinformatie weergeven in de App

Met de uitgebreide artikelinformatie kan aanvullende informatie over een item (bijv. Ingrediënten, allergenen, algemene informatie, etc.) in de cloud worden gedeponeerd, die toegankelijk is via het bestelformulier in de app.

Deze functie is een uitbreiding van de standaardfunctionaliteit van het GASTROFIX-kassa. Er zijn geen verdere modules nodig. Deze functie is actief op app-versie 2.15 en kan niet worden uitgeschakeld.

Configuratie en instelling

Om artikelinformatie te kunnen gebruiken, moet u deze opslaan voor het gewenste artikel in de cloud onder Stamgegevens> Artikelen> Artikel bewerken.

Nadat de gewenste tekst (1) is ingevoerd, kan het artikel worden opgeslagen via de knop Opslaan (2). Om de artikelinformatie over te dragen, moeten de stamgegevens in het Gastrofix-kassa worden geladen.

Toegang tot de artikelinformatie bij de kassa

De artikelinformatie is op twee manieren toegankelijk. Een kort drukken (1,5 seconden) van het artikelpictogram (1) op een bestelformulier enArticle_Info_Press.png

aan de andere kant via het symbool "Info" (2) in het PLU-masker (1). Na het invoeren van de PLU kan op het symbool "Info" worden getikt om de artikelinformatie weer te geven. Het pictogram "Info" is niet beschikbaar op iPods of iPhones vanwege de beperkte schermgrootte.

Weergaveopties van de artikelinformatie

Artikelinformatie kan worden opgeslagen in platte tekst of als HTML-opgemaakte tekst in een artikel.

Normale tekst                                                     HTML-opgemaakte tekst

Article_Info_Text.PNG   Article_Info_HTML.PNG

Verder is het mogelijk om externe websites te bezoeken (bijv .: ERP-systemen). Om toegang te krijgen tot externe websites, moet alleen de URL in het veld met artikelinformatie gedeponeerd worden.