Lightspeed-K Over POS-configuraties

Nieuwsgierig naar de nieuwste updates? Check https://features.lsk.lightspeed.app

Over POS-configuraties

In dit artikel

1. Wat zijn POS-configuraties?
  2. Waarom zijn POS-configuraties belangrijk?
  3. Welke soorten instellingen zijn opgenomen in POS-configuraties?

In de volgende artikelen leiden we je door de geavanceerde instelling van POS-configuraties voor Lightspeed Restaurant K-Series. We leggen uit hoe je een nieuwe POS-configuratie toevoegt en hoe je een bestaande configuratie verwijdert of bewerkt vanuit de backoffice.

Wat zijn POS-configuraties?

POS-configuraties kunnen worden opgevat als een verzameling van instellingen die worden gecontroleerd vanuit de backoffice en worden toegepast op je POS-apparaten. Deze configuraties geven de Lightspeed Restaurant-app toegang tot een specifieke groep instellingen die naar behoefte kunnen worden aangepast en bewerkt.

Waarom zijn POS-configuraties belangrijk?

Met POS-configuraties kun je de instellingen en workflows van Lightspeed Restaurant aanpassen aan je bedrijf. Een bedrijf kan bijvoorbeeld kiezen voor tafelbediening en/of service aan de counter met direct betalen. Afhankelijk van je gewenste workflows kun je de POS-configuraties bewerken zodat deze instellingen automatisch worden toegepast op een bijbehorende POS-app. Bovendien kun je meerdere configuraties voor je bedrijf aanmaken, maar een apparaat kan slechts aan één configuratie tegelijk worden gekoppeld.

Welke soorten instellingen zijn opgenomen in POS-configuraties?

Je kunt meerdere apparaatinstellingen beheren, zoals printinstellingen, betalingsopties en gebruikerstoestemmingen. Meer informatie over de verschillende POS-configuraties vind je in ons artikel POS-configuraties beheren en begrijpen.